Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης με τα Διοικητικά Συμβούλια του ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών (εικόνες)

21 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών και συναντήσεων με τους φορείς των Γρεβενών.

Η συζήτηση που ακολούθησε των συναντήσεων τόσο στα γραφεία του ΕΒΕ όσο και του Εμπορικού Συλλόγου ήταν ιδιαίτερα φιλική αλλά και εποικοδομητική για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Κοινή διαπίστωση η μεγάλη πληθυσμιακή αιμορραγία που βιώνει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια κύρια σε παραγωγικό δυναμικό και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες σε όλο το φάσμα του Δήμου. Το Πρόγραμμα leader,αλλά και η μη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων από το Δήμο και τους άλλους φορείς μονοπώλησε το ενδιαφέρον και των δύο πλευρών.

Θέλουμε τονίζουν και οι δύο Πρόεδροι, αλλά και τα μέλη των Δ.Σ, οι Προμήθειες του Δήμου Γρεβενών να κατευθύνονται πρωτίστως προς τους επαγγελματίες των Γρεβενών και όχι άλλων Νομών.

Ο κ. Κουπτσίδης αρχικά τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διεκδικήσει «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα» ως ανταποδοτικό, για την φιλοξενία προσφύγων στα Γρεβενά. Τα οφέλη του προγράμματος τόνισε είναι πολλαπλά σε όλους τους τομείς Στη συνέχεια δήλωσε παρών στα αιτήματά τους. Προέρχομαι και εγώ τόνισε από το δικό σας χώρο και γνωρίζω καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας ελεύθερος επαγγελματίας. Θα είμαστε δίπλα σας και η συνεργασία μας θα είναι συχνή και ουσιαστική. Θα στηρίξουμε κάθε δράση σας και κάθε προσπάθειά σας με στοχευμένες ενέργειες και δράσεις. Ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από το μέλλον του Δήμου μας.

This entry was posted on Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 at 18:23 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply