Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» Δημοσθένη Κουπτσίδη στις Τοπικές Κοινότητες  Σπηλαίου και Ζιάκα (εικόνες)

18 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το δικό τους παρών έδωσαν οι κάτοικοι του Σπηλαίου και του Ζιάκα στο κάλεσμα του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» και υποδέχθηκαν με θέρμη τον Επικεφαλής του Συνδυασμού και Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τους Υποψηφίους Συμβούλους που τον συνόδευαν.

Ο κ. Κουπτσίδης στην ομιλία του έκανε μία σύντομη αναφορά στο έργο της θητείας του τόσο στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση όσο και στο Δήμο Γρεβενών. Ένα έργο για το οποίο τόνισε είμαστε περήφανοι και ας κάποιοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να το απαξιώσουν όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς έχουμε έργο και σας το παρουσιάσαμε πολλές φορές.

Είμαστε σήμερα εδώ κοντά σας τόνισε συνεχίζοντας την ομιλία του για να σας υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες.

Στόχος μας είναι να δώσουμε λύσεις σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν και που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά των δημοτών μας. Μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη.

Τέλος τους ζήτησε να στηρίξουν τον συνδυασμό του στις εκλογές της  26ης Μαΐου γιατί όπως είπε: «όλοι μαζί μπορούμε να κτίσουμε ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών, ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, ένα δήμο που να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης παντού,  σε κάθε γωνιά του».

 

 

This entry was posted on Σάββατο, 18 Μαΐου, 2019 at 22:53 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply