Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στους Γρεβενιώτες της Ελασσόνας και του Τυρνάβου (εικόνες)

17 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το δικό τους μήνυμα νίκης έστειλαν το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019 οι Γρεβενιώτες που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Ελασσόνα και  στον Τύρναβο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο κ. Κουπτσίδης τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους και τόνισε: η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας στον συνδυασμό μας αλλά και την αγάπη σας για τα Γρεβενά».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους Γρεβενιώτες των Ορεινών Κοινοτήτων ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στο έργο της Αυτοδιοικητικής του θητείας τονίζοντας ότι: «από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε βασική μας προτεραιότητα υπήρξε η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες των Γρεβενών. Δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, στηρίξαμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Σταθήκαμε δίπλα στους Φορείς, τους Συλλόγους και τους Νέους. Η ποιότητα της καθημερινότητας των Πολιτών μας απετέλεσε και θα αποτελέσει το βασικό μας στόχο. Οι ορεινές Κοινότητες τόνισε αντιμετώπιζαν τα περισσότερα προβλήματα κύρια σε βασικές υποδομές. Εκεί όπου μπορούσαμε με παρεμβάσεις δώσαμε λύσεις σε πάγια αιτήματα των κατοίκων και θα συνεχίσουμε να δίνουμε με την δική σας στήριξη ως νέα Δημοτική Αρχή».

Τα χρόνια της θητείας μας τόνισε συνεχίζοντας την ομιλία του, εργασθήκαμε σκληρά, με την καθοριστική συμβολή των στελεχών της διοίκησής μας και των εργαζομένων και καταφέραμε αυτό που την πρώτη στιγμή φάνταζε δύσκολο και ακατόρθωτο, να νοικοκυρέψουμε οικονομικά το δήμο, και ας κάποιοι μας κατηγορούν για το αντίθετο. Είναι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που έκαναν ήταν να δηλώνουν παρών με την ανυπαρξία τους. Γιατί το μόνο που έκαναν ήταν να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπό μου, γιατί αυτό τους ένοιαζε μόνο. Να μας συκοφαντούν και να μας καταγγέλλουν για δήθεν ανύπαρκτες μελέτες, αντί να υλοποιήσουν αυτά που εμείς ξεκινήσαμε. Όμως για όλα αυτά δικαιωθήκαμε, γιατί δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτε. Και τώρα  μας λένε χωρίς ντροπή οι μελέτες υπάρχουν ΑΛΛΑ είναι ελλιπείς και προσπαθούν να τις παρουσιάσουν ως δικό τους έργο. Από την εποχή των Χαμένων Μελετών περάσαμε στην εποχή των Ελλιπών Μελετών. Εμείς όμως τους κατηγορούμε ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΕΣ ευκαιρίες για τον τόπο μας, για ανυπαρξία, για απουσία από τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών μας. Ήρθε όμως η ώρα  να κτίσουμε όλοι μαζί  ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών, ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, ένα δήμο που να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης παντού ,σε κάθε γωνιά του.

Για τη σύνθεση του Συνδυασμού του τόνισε: «ο συνδυασμός μας στηρίζεται σε νέους ικανούς ανθρώπους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλα τα επαγγέλματα με σημαντικό αριθμό γεωργών και κτηνοτρόφων. Δεν αποκλείσαμε κανένα επάγγελμα».

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη συνόδευαν  τόσο οι Υποψήφιοι που προέρχονται από τις Ορεινές Κοινότητες  όσο και από τις άλλες Εκλογικές Περιφέρειες  του Δήμου Γρεβενών.

This entry was posted on Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2019 at 20:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply