Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (εικόνες)

25 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε σήμερα, Μ.Πέμπτη, 25Απριλίου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως της Ελλάδος και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,ΚυριάκοςΜητσοτάκης, προκειμένου να παραστείστην Ι.Ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου, στον Πατριαρχικό Ναό.

Ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, Γεωργία Σουλτανοπούλου, καθώς και από συνεργάτες του, προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό και ακολούθως έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συναντήσεώς τουςσυζήτησαν επίκαιρα θέματα.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το αμείωτο ενδιαφέρον του για τα ζητήματα του Οικουμενικού Θρόνου, της Ομογενείας της Πόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου καθώς και των Ορθοδόξων πιστών στην Τουρκία. Οκ.Μητσοτάκης, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην περυσινή επίσκεψή του στη γενέτειρα του Πατριάρχου, την Ίμβρο, είπε ότι ήταν γι’ αυτόν μία ιδιαίτερη στιγμή και ότι έχει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Οικουμενικό Πατριαρχείο

This entry was posted on Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2019 at 21:43 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply