Η δημοτική κίνηση Ανατροπή –Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας,  εν όψει των επερχόμενων
δημοτικών εκλογών του Μαΐου ανακοινώνει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού:

Ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικής κίνησης

Η δημοτική κίνηση Ανατροπή –Αναγέννηση για τα Γρεβενά εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου ανακοινώνει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

Ελένη Βουβαλά

Γεννήθηκε το 1959, είναι μητέρα τριών παιδιών και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και τριάντα πέντε χρόνια.

Φωτεινή Γκιουλέκα

Γεννήθηκε το 1982.Προέρχεται από την γνωστή μουσική παραδοσιακή οικογένεια γνωστή έως Γκιουλέκα. Αποφοίτησε στο 8ο ΤΕΕ Ευκλείδη Θεσσαλονίκης στον τομέα οικονομία και διοίκησης και τέλειωσε Καθηγήτρια μουσικής της σχολής πλήκτρων -πιάνου και σχολής Ανώτερων και Κατώτερων θεωρητικών

Ευαγγελή Δημητρίου

Γεννήθηκε στις 09-07-1975 και είναι γόνος αγροτικής οικογένειας. Διαμένει μόνιμα στα Γρεβενά με καταγωγή από το χωριό Πριόνια. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Σιαμίδη και απέκτησε 2 παιδιά, τον Νίκο και την Ελισάβετ. Σπούδασε στη ΜΤΕΝΣ Γρεβενών Νοσηλευτική και υπηρετεί στην Παθολογική Κλινική του ΓΝ Γρεβενών.Την τετραετία 2011-2015 διετέλεσε Πρόεδρος την τοπικής κοινότητας Ελάτων-Κάστρου.

Χρήστος Ζαρκογιάννης

Γεννήθηκε στα Γρεβενά και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχει διατελέσει 14 χρόνια οδηγός πυροσβεστικού οχήματος και άλλα 14χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Μαρία Κλημάντου

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Εμμανουηλίδη, απόφοιτος νοσηλευτικής σχολής και τα 15 τελευταία χρόνια δουλεύει σαν βοηθός λογιστή .

Νικόλαος Κουρνούτης

Συνταξιούχος, πρώην εστιάτορας. Γεννήθηκε στο χωρίο Ζιάκα το έτος 1955. Και είναι παντρεμένος με τέσσερις κόρες.

Αθανασία Κουτσαλιάρη

Γεννήθηκε το 1969, ζει στα Γρεβενά και είναι μητέρα δυο παιδιών. Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ως νοσηλεύτρια στην Καρδιολογική κλινική.Αλέξης Μητρόπουλος

Γεννήθηκε το 1969 και μένει στα Γρεβενά. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Χατζή και έχουν 3 παιδιά. Εργάζεται ως δάσκαλος γενικής εκπαίδευσης στο 6ο δημοτικό σχολείο Γρεβενών.

Δημήτριος Μπόλης

Γεννήθηκε στη Λάβδα Γρεβενών.Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαρίνα Τσιάλτα και έχει δύο παιδιά , τον Στέργιο και την Ευγενία.
Σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτέλειου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης από το 1985 έως και το 1989.
Διορίστηκε στην εκπαίδευση το 2008.
Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λάβδας από το 2008 έως και το 2018 και νυν Γραμματέας. Μέλος των Μανιταρόφιλων Ελλάδος.
Ιδρυτής του ‘’Μουσείου Μανιταριών Λάβδας’’.
Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Γρεβενών σε δύο συνεχείς θητείες, 2016-17 και 2017-18.

Απόστολος Νταγκούμας

Γεννήθηκε στις 15/10/1989. Πτυχιούχος λογιστικής από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης καθώς και πτυχιούχος από το ΤΕΙ , Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Γρεβενών.

Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Γεννηθείς το 1969 και παντρεμένος με την Μωυσιάδου Γιαννούλα. Έχουν τρείς γιούς και εργάζεται στο Γενικό νοσοκομείο Γρεβενών στο τμήμα χειρουργείου.

Στράτος Ποράβας

Γεννήθηκε στις 16/01/1977 είναι παντρεμένος με τη Ζωή Μπατσίκα και έχουν μια κόρη 9 ετών. Γιός του Στέργιου Ποράβα και της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Στεργιαννής Καϊτανίδου.
Σπούδασε νοσηλευτική στο Καποδιστριακό ΠανεπιστήμιοΑθηνών και σήμερα εργάζεται ως προϊστάμενος στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Γρεβενών.

Νικόλαος Δημ. Πούλιος

Γεννήθηκε στις 24/09/1970.Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού λυκείου Γρεβενών, εργολάβος δημοσίων έργων και οικοδομικών κατασκευών και παντρεμένος με δύο ανήλικα τέκνα.

Ντίνα Ρίγκου

Γεννήθηκε το 1971.
Είναι παντρεμένη με τέσσερα παιδιά και εργάζεται ως κτηνοτρόφος βιολογικής εκτροφής.

Περιστέρα Σίμου

Παντρεμένη με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και μητέρα τριών τέκνων. Έχει πτυχίο Αγγλικής φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην αγγλική διδασκαλία από το ΕΑΠ.

Ιφιγένεια Στεργιούλα

Η Ιφιγένεια είναι 24 ετών με καταγωγή από τους Φιλιππαίους και Πρόσβορο Γρεβενών. Κόρη του δικηγόρου Αχιλλέα Στεργιούλα και της εκπαιδευτικού Βασιλικής Μιχαλογιάννη. Πτυχιούχος της νομικής σχολής του ΑΠΘ και σήμερα ασκούμενη δικηγόρος.Μάριος Τζάτσος

Κατάγεται από τα Γρεβενά και είναι τραγουδιστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.