Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σέξι αγρότες από τη Λάρισα έβγαλαν το δικό τους ημερολόγιο -Ημίγυμνοι, στους αγρούς, με τα ζώα τους (εικόνες)

8 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Με μία σέξι, βουκολική φωτογράφιση επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά οι αγρότες από τη Σκοπιά Φαρσάλων για το φετινό τους ημερολόγιο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς Φαρσάλων επιχειρεί κάτι παρόμοιο, καθώς στο ημερολόγιο του 2017 είχαν απασχολήσει αρκετά ΜΜΕ της επικράτειας, με τις πρωτότυπες φωτογραφίες πάνω στον κτηνοτροφικό κλάδο από το χωριό.

Οι νέοι αγρότες από την Λάρισα επιστρέφουν.Οι νέοι αγρότες από την Λάρισα επιστρέφουν.

Σύμφωνα με το ifarsala.gr, αυτή την φορά η γκάμα είναι πιο μεγάλη, καθώς οι αγρότες δεν έχουν φωτογραφηθεί μόνο με τα ζώα τους αλλά και την ώρα που κάνουν κι άλλες αγροτικές εργασίες σε κτήματα, όπως συλλογή καρπών, όργωμα και άλλα.

Κάνουν πρωτότυπη φωτογράφιση για το νέο τους ημερολόγιο.Κάνουν πρωτότυπη φωτογράφιση για το νέο τους ημερολόγιο.

Η πρωτοβουλία των νέων να ασχοληθούν με την γεωργία και την κτηνοτροφία πήρε σάρκα και οστά πριν λίγα χρόνια, όταν πολλά παιδιά επέστρεψαν στην Σκοπιά Φαρσάλων που βρίσκεται 67 χιλιόμετρα από την Λάρισα και ξεκίνησαν την αγροτική ενασχόληση ή συνέχισαν την οικογενειακή επιχείρησή τους πάνω στην κτηνοτροφία.Ποζάρουν με τα ζώα τους ή στα χωράφια τους και δείχνουν τα γυμνασμένα μπράτσα τους.Ποζάρουν με τα ζώα τους ή στα χωράφια τους και δείχνουν τα γυμνασμένα μπράτσα τους.

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που κάνουν αυτή την φωτογράφιση.Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που κάνουν αυτή την φωτογράφιση.

Θέλουν έτσι να δώσουν το μήνυμα πως δεν απαξιώνουν τον πρωτογενή τομέρα.Θέλουν έτσι να δώσουν το μήνυμα πως δεν απαξιώνουν τον πρωτογενή τομέρα.

Και πως αν και νέοι έχουν καταφέρει να διαπρέψουν στην γεωργία. Και πως αν και νέοι έχουν καταφέρει να διαπρέψουν στην γεωργία.

Η φωτογράφιση είναι άκρως βουκολική, αλλά...Η φωτογράφιση είναι άκρως βουκολική, αλλά…και σέξι.και σέξι.

onlarissa,  iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, 2018 at 15:16 and is filed under ΆΝΤΡΑΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply