Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς αποθηκεύονται σωστά τα αντικολλητικά σκεύη

29 Νοεμβρίου, 2018 by Σταματίνα

Ένα από τα αντικείμενα της κουζίνας που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή κατά την αποθήκευσή τους είναι τα αντικολλητικά σκεύη που μαγειρεύουμε.

Η απλή τοποθέτησή τους στα ντουλάπια μαζί με άλλα σκεύη δεν είναι η πιο σωστή λύση, καθώς μπορεί να φθαρούν και να είναι ακατάλληλα για χρήση πολύ σύντομα. Όταν τα μέταλλα από τα σκεύη τρίβονται μεταξύ τους δημιουργούνται φθορές και ενδεχομένως το σκεύος σας να μην διαρκέσει όσο θα μπορούσε.

Επιπλέον μπορεί να προκαλέσετε ακόμη και γδαρσίματα στην επιφάνεια ψησίματος που μπορεί να κάνει το σκεύος εντελώς ακατάλληλο για χρήση.

Αν δεν έχετε την πολυτέλεια του χώρου για να τα αποθηκεύετε χωριστά, τότε βάλτε χαρτί κουζίνας ανάμεσα στα σκεύη. Θα έχετε μάλιστα και άλλα οφέλη, όπως το ότι θα απορροφάει την υγρασία και θα αποτρέπεται η σκουριά.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, 2018 at 16:31 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply