Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία πράγματα που μπορείτε να βάλετε στο πλυντήριο ρούχων

25 Νοεμβρίου, 2018 by Σταματίνα

Το πλυντήριο ρούχων λύνει τα χέρια καθημερινά σε όλες τις οικογένειες αλλά τελικά η χρησιμότητά του μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που νομίζουμε.

Εκτός από τα καθημερινά μας ρούχα και τα λευκά είδη, μπορούμε να πλύνουμε και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά. Δείτε παρακάτω τρία από αυτά…

Κουρτίνα μπάνιου

Είναι ο πιο καλός τρόπος για να καθαρίσετε την κουρτίνα του μπάνιου σας. Βάλτε την στο πλυντήριο και προσθέστε και μερικές πετσέτες μπάνιου ανάλογα με τη χωρητικότητα του πλυντηρίου σας. Κρεμάστε την κουρτίνα στη θέση της έτσι ώστε να στεγνώσει χωρίς απαραίτητα να τη βάλετε στην απλώστρα.

Πατάκια αυτοκινήτου


Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα πιο βρώμικο σημείο του αυτοκινήτου. Τα πατάκια αν αφαιρεθούν εύκολα πλένονται στο πλυντήριο. Πριν ξεκινήσετε την πλύση κάντε ένα καλό τίναγμα και στη συνέχεια βάλτε τα μόνα τους στο πλυντήριο.

Στρώμα γυμναστικής

Είναι ένα αντικείμενο που πολλοί δυσκολεύονται να το πλύνουν στο χέρι. Ένα γρήγορο πλύσιμο με κρύο νερό και απορρυπαντικό ήπιας μορφής θα το φρεσκάρει και θα το αρωματίσει. Μην ξεχνάτε να το πλένετε τακτικά καθώς ξαπλώνετε αλλά και πατάτε πάνω σε αυτό με τις βρώμικες κάλτσες σας. Αποτελεί σίγουρα σημαντική εστία μικροβίων.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, 2018 at 14:48 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply