Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευρωπαϊκό Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης Επιχειρήσεων και Δεύτερης Ευκαιρίας Επιχειρηματιών

21 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Κάνετε αίτηση

Το Early Warning Greece (Μηχανισμός Έγκαιρης Προειδοποίησης για την Ελλάδα) αποτελεί ένα ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρήσεων σε δυσχέρεια, που
χρηματοδοτείται από την ΕΕ και την αντίστοιχη διεύθυνση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (
EASME) της Ευρ. Επιτροπής, και υλοποιείται από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και το ΕΕΑ.

To πρόγραμμα αποσκοπεί αποκλειστικά στη δημιουργία ενός εργαλείου παροχής δωρεάν μέντορινγκ και υποστήριξης μικρών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξ αιτίας της ύφεσης, της μειωμένης κατανάλωσης, της συσσώρευσης οικονομικών υποχρεώσεων, μείωσης μεριδίου αγοράς και άλλων συναφών δυσκολιών. Πρόκειται για ένα μηχανισμό άμεσης, εμπιστευτικής και δωρεάν υπηρεσίας μέντορινγκ το οποίο αποσκοπεί στη βελτίωση και αναδιάρθρωση της επιχείρησης που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Βασικός στόχος της δράσης είναι η προώθηση και η ανάπτυξη της μικρομεσαίαςεπιχειρηματικότητας στην Ευρώπη. Κύρια επιδίωξη αποτελεί η δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου το οποίο θα βοηθήσει τον επιχειρηματία να αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως η κρίση, η χρεωκοπία αλλά και η 2η ευκαιρία για μια νέα αρχή. Οι στόχοι της δράσης είναι εναρμονισμένοι με τις επιδιώξεις του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COSME, οι οποίες σχετίζονται με την προώθηση της επιχειρηματικότητας αλλά και της επιχειρηματικής κουλτούρας στην Ευρώπη.

Αίτηση λήψης συμβουλευτικών υπηρεσιών (Αρχείο word  .doc) (Κάντε κλικ εδώ)

(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, 2018 at 15:09 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply