Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο του Συλλόγου, Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλανός» (έτους 2019)

19 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης  «O ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη και στους φίλους μας την έκδοση του νέου μας ημερολογίου έτους 2019, το οποίο συμπίπτει με τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Το νέο μας ημερολόγιο, που είναι και επιτραπέζιο (τύπου πυραμίδας) αλλά και τοίχου, αποτελείτε από 26 σελίδες, μέσα από τις οποίες αποτυπώνονται: οι ομορφιές της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, οι πολυποίκιλες δράσεις του Συλλόγου και όλα τα Διοικητικά Συμβούλια που εξελέγησαν τα 40 χρόνια της δημιουργική του παρουσίας.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλανός» ευχαριστεί ιδιαίτερα τους: Απόστολο Διανέλο, Χρήστο Δημάδη, Θωμά Μπιζιούρα, Χρήστο Ζτάλιο, Μάκη Νασιάδη, Αγοραστό Παπατσάνη, Χρήστο Ρέντα, Σάκη Στούπα, Αργύρη Παφίλη, Ιωάννα Παράσχου για την παραχώρηση των φωτογραφιών, που κοσμούν το φετινό μας ημερολόγιο, όπως και τον Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο για την αισθητική του «πινελιά».

Το ημερολόγιο του 2019, που είναι και συλλεκτικό, διατίθεται απ’ τα μέλη του Συλλόγου μας προς 5 €.

Με την αγορά ενός ημερολογίου ενισχύεις το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» και διακοσμείς: το σπίτι, το γραφείο ή τον επαγγελματικό σου χώρο με όμορφα τοπία των Γρεβενών.

O Πρόεδρος     Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος   Μπουκάλης Δημήτριος

This entry was posted on Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, 2018 at 16:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply