Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις να βάζεις στο πλυντήριο πιάτων

7 Νοεμβρίου, 2018 by Σταματίνα

Το πλυντήριο πιάτων είναι σωτήριο ιδιαίτερα για μια μεγάλη οικογένεια, αλλά θα πρέπει να προσέχετε πώς να το χρησιμοποιείτε και να μην βάζετε μέσα όλα τα αντικείμενα που νομίζετε πως θέλουν πλύσιμο.

Δείτε παρακάτω, για παράδειγμα, τρία πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε να βάζετε εκεί.

Ξύλινα εργαλεία της κουζίνας

Με την μία φορά που θα βάλετε μια κουτάλα ή έναν δίσκο κοπής δε σημαίνει ότι θα χαλάσουν. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι τα ξύλινα αντικείμενα δε θα πάθουν ζημιά μετά από αλλεπάλληλες πλύσεις στο πλυντήριο πιάτων.

Πολύ κοφτερά μαχαίρια

Τα μαχαίρια με τις πιο κοφτερές λεπίδες, μπορεί να χαλάσουν στο πλυντήριο έπειτα από πολλές πλύσεις, γι’ αυτό προτιμήστε να τα πλένετε στο χέρι και να τα σκουπίζετε με πετσέτα αμέσως μετά το πλύσιμο.

Αντικολλητικά τηγάνια

Κάποιες εταιρίες έχουν αντικολλητικά τηγάνια που είναι ασφαλή για το πλυντήριο και δε χαλάνε. Ωστόσο, σε άλλα τηγάνια, η αντικολλητική επίστρωση είναι πιθανό να διαβρωθεί στο πλυντήριο γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε αν η ποιότητά τους είναι κατάλληλη.

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, 2018 at 10:12 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply