Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημήτριος Κωδουνάς: Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών σας ευχαριστεί…

1 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Οι συνεργάτες μου, στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Γρεβενών, και εγώ ευχαριστούμε τα ΜΜΕ του τόπου μας για την παρουσία τους και την προβολή, της χθεσινής μας εκδήλωσης.
Στο πλαίσιο των πολιτικών, κοινωνικών και ανθρωπιστικών δράσεων, που οργανώνουμε ως ΔΗΜΤΟ Γρεβενών, χθες με την παρουσία της κ. Έλενα Ράπτη, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια της καμπάνιας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και της κ. Μαρίας Συρεγγέλα, Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση που είχε ως θέμα τις Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας.
Ένα θέμα που προβληματίζει όλους μας, ιδιαίτερα τώρα που η οικονομική κρίση μας χτυπά την πόρτα, αδιακρίτως και αλύπητα.


Για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Γρεβενών, που σαν συνεργάτες συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίησή της.
Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες μας για την προβολή του προγράμματος της ΝΔ και του έργου του Προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με εκτίμηση,

Δημήτριος Κωδουνάς
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, 2018 at 20:19 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply