Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Είναι γεγονός -Αυτές οι γυναίκες έγιναν ομορφότερες όταν πάχυναν

30 Οκτωβρίου, 2018 by Σταματίνα

Είναι γεγονός πως σιγά-σιγά αρχίζει να χάνει έδαφος ο ορισμός της skinny γυναίκας ως ένδειξη ομορφιάς. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, βάζουν στην καθημερινότητά τους την γυμναστική και στο κορμί τους κάποια παραπάνω κιλά.

Δεν είναι μάλιστα και λίγοι εκείνοι οι οίκοι μόδας, οι οποίοι αρχίζουν να αλλάζουν το στάτους που επικρατούσε μέχρι σήμερα.

Το τελευταίο trend στο instagram, θέλει τις γυναίκες να ανεβάζουν φωτογραφίες με το πως ήταν το κορμί τους με λιγότερα κιλά, απ’ ότι είναι σήμερα.

Η διαφορά, η οποία έγινε αποδεκτή απ’ όλους, ήταν πως με τα παραπάνω κιλά, όλες τους ήταν πιο όμορφες και το hashtag #gainingweightiscool αλλά και το #screwthescale, έγιναν πρώτα σε δημοφιλία.

Όλες όσες ανέβασαν πάντως τις φωτογραφίες σύγκρισης, παραδέχθηκαν πως είχαν συμπεριλάβει στην καθημερινότητά τους την γυμναστική, γεγονός που τις βοήθησε ακόμη περισσότερο.

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, 2018 at 22:09 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply