Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς να καθαρίσετε σωστά την τοστιέρα

16 Οκτωβρίου, 2018 by Σταματίνα

Μια από τις συσκευές του σπιτιού που πρέπει να καθαρίζουμε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα είναι η τοστιέρα. Τα πράγματα είναι πιο απλά αν έχει αποσπώμενες πλάκες καθώς μπορείτε να τις καθαρίσετε με ένα απαλό σφουγγάρι και απορρυπαντικό.

Εάν τώρα δεν έχει αποσπώμενες πλάκες, το σημαντικό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε το εσωτερικό της ξύνοντας με κάποιο μαχαίρι τα ξεραμένα λίπη. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να καταστρέψετε τη μεταλλική επιφάνεια.

Βάλτε την τοστιέρα να δουλέψει λίγο ώστε να ζεσταθεί και βγάλτε την από την πρίζα. Τοποθετήστε στη θέση του τοστ, δηλαδή ανάμεσα στις μεταλλικές πλάκες, ένα φύλλο χαρτί κουζίνας αφού πρώτα το έχετε βρέξει καλά με νερό.

Κατεβάστε το κάλυμμα για μερικά δευτερόλεπτα. Θα παρατηρήσετε υδρατμούς να βγαίνουν από το βρεγμένο χαρτί οι οποίοι αποκολλούν από τις μεταλλικές πλάκες όλα τα υπολείμματα που έχουν μαζευτεί.

Μετά από λίγο αφαιρέστε το χαρτί. Περάστε την στη συνέχεια με ένα στεγνό χαρτί ή πανί.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, 2018 at 18:24 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply