Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιατί δεν πρέπει να φοράτε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια κάθε μέρα

2 Οκτωβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Είμαστε όλοι ένοχοι στο να έχουμε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή φλατ στα οποία μπορούμε να βασιστούμε για να περάσουμε τη μέρα μας χωρίς πληγές στα πόδια μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα στα παπούτσια, θα πρέπει να αποφεύγουμε να φοράμε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια δύο ημέρες στη σειρά.

Ο Jim Kass, της αμερικανικής αυτοκρατορίας υποδημάτων Allen Edmonds, προτείνει να αλλάζουμε αυτά που φοράμε καθημερινά για να παρατείνουμε τη ζωή των παπουτσιών μας.

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι λίγο δυσάρεστος. Όταν φοράμε παπούτσια, το υλικό απορροφά την εφίδρωση από τα πόδια, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά “αν φοράτε το ίδιο ζευγάρι κάθε μέρα, τα παπούτσια σας θα χάσουν το σχήμα τους”, εξηγεί ο Kass.Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να φοράτε ένα διαφορετικό ζευγάρι από τα παπούτσια σας κάθε μέρα για να δώσετε σε κάθε ζευγάρι παπουτσιών αρκετό χρόνο να στεγνώσει και να διατηρήσει το σχήμα του. Σύμφωνα με τον Kass, οι πραγματικοί επαγγελματίες επενδύουν σε μερικά ειδικά καλαπόδια, για να βοηθήσουν στην απορρόφηση της περίσσειας υγρασίας καθώς και να διατηρήσουν τα παπούτσια τους σε άριστη κατάσταση.

marieclaire

This entry was posted on Τρίτη, 2 Οκτωβρίου, 2018 at 18:34 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply