Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρεις λύσεις που μπορεί να σας δώσει η κιμωλία στο σπίτι

27 Σεπτεμβρίου, 2018 by Σταματίνα

Μπορεί κάποιος να νομίζει ότι η κιμωλία είναι απλώς το εργαλείο για να γράψει σε έναν μαυροπίνακα αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα αντικείμενο πολύ πιο χρήσιμο απ’ ο,τι νομίζετε.

Δείτε τρεις λύσεις που μπορεί να σας δώσει…

Καλύπτει τρύπες και σημάδια στους τοίχους

Η κιμωλία μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε μερικές τρύπες και μικρογρατζουνιές στους τοίχους σας. Τρίψτε το σημείο με λίγη κιμωλία και θα δείτε τη διαφορά.

Μειώνει την υγρασία στις ντουλάπες με τα ρούχα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε 1-2 κιμωλίες μέσα σε ένα τούλι και δέστε το τούλι με λίγο σχοινί. Κρεμάστε τις κιμωλίες κάπου μέσα στην ντουλάπα σας και δείτε την υγρασία σταδιακά να εξαφανίζεται.

Προστατεύει τα εργαλεία σας

Δοκιμάστε να βάλετε λίγη κιμωλία μέσα στην εργαλειοθήκη σας και θα δείτε ότι έτσι δε θα σκουριάζουν εύκολα τα εργαλεία. Η κιμωλία λειτουργεί πάντα ως απορροφητικό της υγρασίας και γι’ αυτό είναι καλό να τη χρησιμοποιείτε σε οτιδήποτε μεταλλικό έχετε μέσα στο σπίτι σας.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2018 at 17:37 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply