Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γρεβενών: «Τεχνικές αναζήτησης εργασίας»…

22 Ιουνίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής που συνδιοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γρεβενών με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας και κοινωνικής ένταξης των πολιτών του Δήμου.

Το εργαστήριο με τίτλο «Τεχνικές αναζήτησης εργασίας» απευθύνονταν σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Γρεβενών.

Στο εργαστήριο αποτυπώθηκαν και αναλύθηκαν τα πεδία που αφορούν:

Α) στην κριτική ανάγνωση αγγελιών

Β) στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος

Γ) στη σύνταξη συνοδευτικής επιστολής και

Δ) στην προετοιμασία για συνέντευξη επιλογής,
προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν μια συνολική εικόνα για τα θέματα που χρειάζεται να λαμβάνουν υπόψη τους κατά την αναζήτηση εργασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γρεβενών αγκαλιάστηκε με θέρμη από ικανοποιητικό αριθμό δημοτών που είχαν τη δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στη κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους.

Το Κέντρο Κοινότητας ευχαριστεί θερμά το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για την άψογη συνεργασία και σχεδιάζει μελλοντικές δράσεις διευρύνοντας την υλοποίηση περαιτέρω επιμορφωτικών προγραμμάτων και με άλλα θεματικά/ γνωστικά πεδία.

Κέντρο Κοινότητας (Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη – Γρεβενά)

Τηλέφωνο 2462028098

E-mail: kentrokoinotitas@dimosgrevenon.gr

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Ιουνίου, 2018 at 11:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply