Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς να διατηρήσετε μαλακή την πετσέτα θαλάσσης

17 Ιουνίου, 2018 by Σταματίνα

Οι πετσέτες θαλάσσης είναι από εκείνα τα αντικείμενα του καλοκαιριού που θέλουν κάποια προσοχή αν θέλετε να τις διατηρήσετε σε καλή κατάσταση και για τον επόμενο χρόνο.

Ένα από τα βασικά προβλήματα που δημιουργείται με τις πετσέτες που χρησιμοποιούμε στη θάλασσα είναι ότι με τις πρώτες κιόλας χρήσεις, αυτές σκληραίνουν.

Ο τρόπος για να τις διατηρήσετε μαλακές είναι αρκετά απλός και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ουσιαστικά είναι 1/2 φλιτζάνι λευκό ξίδι. Θα πρέπει να το ρίχνετε στο νερό όταν τις ξεβγάζετε. Πέρα από την αρχική μαλακή υφή τους, το ξίδι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε άθικτο και το χρώμα τους.

Επιπλέον ένα σημαντικό βήμα που πρέπει να ακολουθείτε είναι να αφήνετε την πετσέτα θαλάσσης σας να στεγνώσει καλά στη σκιά και όχι στον ήλιο και να την μαζεύετε αμέσως μόλις στεγνώσει.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 17 Ιουνίου, 2018 at 17:02 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply