Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου Γρεβενών: “Η Βιβλιοθήκη της Προσφοράς και του Εθελοντισμού” (εικόνες)

29 Μαΐου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ.Χρήστο Τριγώνη, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κωστα Νικολακόπουλου, του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού κ.Χρήστου Πέτρου, του Προέδρου του φαρμακευτικού συλλόγου Γρεβενών κ.Σωκράτη Κουρέλλα και πλήθος κόσμου.
Για να φτάσουμε ως εδώ και να μεταμορφωθεί ένας χώρος που ήταν εντελώς αναξιοποίητος σε έναν χώρο πνεύματος και πολιτισμού, βοήθησαν πολλοί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εταιρείες Κοκκινος ΑΤΕΕ και Κουρέλλας Α.Ε για τις βιβλιοθήκες, το κατάστημα επίπλων Αφοι Τσιοπλή για το γραφείο, το αρτοποιείο Αρτόπολις Αφοι Κυρατζή για τις κουρτίνες, την καθηγήτρια εικαστικών Αλεξία Τσιμήκα για το υπεροχο graffiti , το Δήμο Γρεβενών για την υλικοτεχνική στήριξη, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών , και όλους αυτούς που πρόσφεραν βιβλία.

Εύχομαι η βιβλιοθήκη μας να αποκτήσει πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους.
Η προσπάθεια συνεχίζεται …..
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου
Τσικούρας Νικόλαος

This entry was posted on Τρίτη, 29 Μαΐου, 2018 at 15:44 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply