Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρεις λόγοι για τους οποίους το σπίτι σας έχει πάντα σκόνη

13 Μαΐου, 2018 by Σταματίνα

Μπορεί καθημερινά να προσέχετε το σπίτι σας και την καθαριότητά του αλλά παρατηρείτε ότι έχει συνεχώς σκόνη.

Πράγματι, κάποια σπίτια είναι συνεχώς σκονισμένα παρά το καθάρισμά τους, το οποίο είναι τακτικό. Δείτε παρακάτω τρεις λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και στο δικό σας σπίτι.

Πολλές ώρες ανοιχτά τα παράθυρα

Σίγουρα χρειάζεται να ανανεώνεται ο αέρας του σπιτιού και να ανοίγουμε καθημερινά τα παράθυρα αλλά όχι για πάρα πολλές ώρες. Κι αυτό γιατί με τον αέρα μπαίνει στο σπίτι σας και αρκετή σκόνη.

Έχετε πολλά χαλιά σε όλο το σπίτι

Αν το σπίτι σας είναι γεμάτο χαλιά από άκρη σε άκρη τότε μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα. Τα χαλιά παγιδεύουν πολλή σκόνη η οποία δε φαίνεται. Χρειάζεστε μια πολύ καλή ηλεκτρική σκούπα για να τη βγάλετε – τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ξεσκονίζετε με στεγνό πανί

Το να ξεσκονίσετε τα έπιπλα με το φτερό ή ένα στεγνό πανί μπορεί να φαίνεται πρακτικό, η αλήθεια όμως είναι ότι απλώς αναμοχλεύετε τη σκόνη. Αν θέλετε να απομακρύνετε για μέρες τη σκόνη, τότε χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί που θα την παγιδεύσει και θα την απομακρύνει μια και καλή.

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 13 Μαΐου, 2018 at 15:08 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply