Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναγερμός στη Μεγάλη Βρετανία: Εκκενώνουν σχολεία μετά από απειλές για επίθεση 

28 Μαρτίου, 2018 by Σταματίνα

Συναγερμός στη Μεγάλη Βρετανία:

Οι αρχές προχωρούν σε εκκένωση σχολείων σε όλη τη χώρα μετά από απειλητικό e-mail που έλαβαν για τρομοκρατική επίθεση.

Μέχρι τώρα 12 σχολειά έχουν αποκλειστεί σε Λονδίνο, Ντούραμ, Ντέβον, Κέμπριτζ, Σάφολκ και Γουέστ Μίντλαντς ενώ για σχετική απειλή έχουν ενημερώσει τις αρχές και σχολικές μονάδες στο Ντούραμ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας από το Ντέβον σημείωσε: «Έχουμε ενημερωθεί για απειλές που έχουν λάβει σχολεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και κάνουμε ότι προβλέπεται για να προστατεύσουμε μαθητές και προσωπικό. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις συγκεκριμένες απειλές ακόμη κι αν είναι φάρσα».

Οπως μεταδίδει το RT, το μήνυμα αναφέρει: «Στις 15:15μ.μ., ένα αυτοκίνητο θα πέσει πάνω σε όσους περισσότερους μαθητές, την ώρα που φεύγουν. Αν προσπαθήσετε να προχωρήσετε σε εκκένωση, ο οδηγός θα βγει και θα πυροβολήσει όσους μαθητές φεύγουν. Εχετε μία επιλογή, μπορείτε να αγνοήσετε το email και να θέσετε σε κίνδυνο τις ζωές των μαθητών ή να ακούσετε τι έχουμε να σας πούμε. Ο μόνος τρόπος για να διαφύγεις είναι με ένα μπαμ».

Το μήνυμα υπογράφεται από την ομάδα PI3x13t.

Mail που έστειλε σχολείο σε γονείς για το περιστατικό:

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 28 Μαρτίου, 2018 at 20:33 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply