Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ferrari: Ετοιμάζει υβριδική διάταξη με τον V8 της

16 Μαρτίου, 2018 by Σταματίνα

Ο πολύς Sergio Marchionne, ισχυρός άντρας τόσο του ομίλου FCA (Fiat Chrysler Automobiles) όσο και της Ferrari δήλωσε από τη Γενεύη και την έκθεσή της πως η διάσημη ιταλική μάρκα εξελίσσει μια υβριδική διάταξη γύρω από τον V8 της.

Το υβριδικό σύστημα πρόωσης της Ferrari, που θα είναι το πρώτο μαζικής παραγωγής, μιας και έχει προηγηθεί αυτό των περιορισμένης παραγωγής LaFerrari και LaFerrari Aperta, θα είναι έτοιμο το 2019. Μάλιστα οι φήμες, που πάντα υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις, αναφέρουν πως το πρώτο αυτοκίνητο στο οποίο θα τοποθετηθεί θα είναι το φημολογούμενο SUV της μάρκας, που -λέγεται- θα εμφανιστεί το 2020.

Ο Marchionne πάντως από την πλευρά του δεν ξεκαθάρισε ποιο θα είναι το πρώτο μοντέλο για το οποίο προορίζεται, ενώ διευκρίνισε πως θα είναι ένα «παραδοσιακό» υβριδικό σύστημα. Το οποίο σε αντίθεση με αυτό της LaFerrari δεν θα εστιάζει στις επιδόσεις αλλά στην οικονομία καυσίμου και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων. Κάτι που είναι προφανές ότι χρειάζεται η ιταλική εταιρία, με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν από το 2020.

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Μαρτίου, 2018 at 22:24 and is filed under F1. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply