Ο πολύς Sergio Marchionne, ισχυρός άντρας τόσο του ομίλου FCA (Fiat Chrysler Automobiles) όσο και της Ferrari δήλωσε από τη Γενεύη και την έκθεσή της πως η διάσημη ιταλική μάρκα εξελίσσει μια υβριδική διάταξη γύρω από τον V8 της.

Το υβριδικό σύστημα πρόωσης της Ferrari, που θα είναι το πρώτο μαζικής παραγωγής, μιας και έχει προηγηθεί αυτό των περιορισμένης παραγωγής LaFerrari και LaFerrari Aperta, θα είναι έτοιμο το 2019. Μάλιστα οι φήμες, που πάντα υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις, αναφέρουν πως το πρώτο αυτοκίνητο στο οποίο θα τοποθετηθεί θα είναι το φημολογούμενο SUV της μάρκας, που -λέγεται- θα εμφανιστεί το 2020.

Ο Marchionne πάντως από την πλευρά του δεν ξεκαθάρισε ποιο θα είναι το πρώτο μοντέλο για το οποίο προορίζεται, ενώ διευκρίνισε πως θα είναι ένα «παραδοσιακό» υβριδικό σύστημα. Το οποίο σε αντίθεση με αυτό της LaFerrari δεν θα εστιάζει στις επιδόσεις αλλά στην οικονομία καυσίμου και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων. Κάτι που είναι προφανές ότι χρειάζεται η ιταλική εταιρία, με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν από το 2020.

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.