Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς να μη μένουν λεκέδες από απορρυπαντικά στα ρούχα

16 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Αυτό μπορεί να συμβαίνει κάποιες φορές από δικό μας λάθος και

επομένως διορθώνεται. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα αν συμβαίνει και σε εσάς.Αν στα ρούχα σας βλέπετε σημάδια από απορρυπαντικό, πιθανόν βάζετε παραπάνω ποσότητα απ’ όσο πρέπει.

 

Θα πρέπει να βάζετε την προβλεπόμενη δοσολογία και όχι περισσότερο επειδή νομίζετε ότι έτσι θα καθαρίσουν τα ρούχα. Επιπλέον μην υπερφορτώνετε τον κάδο του πλυντηρίου γιατί τότε το απορρυπαντικό δεν διαλύεται σωστά στο νερό και το νερό δεν κυκλοφορεί άνετα ανάμεσα στα ρούχα.

Το ίδιο συμβαίνει και με το μαλακτικό. Φροντίστε να βάζετε όση ποσότητα πρέπει και όχι περισσότερη για να μην μυρίσουν καλύτερα τα ρούχα. Θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα ενώ κάποια υφάσματα ίσως αποκτήσουν λεκέδες από αυτό. Τέλος, να επιλέγετε το σωστό πρόγραμμα πλύσης ανάλογα με το χρώμα και το ύφασμα των ρούχων σας.

 

baby
loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2018 at 11:05 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply