Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς να απαλλαγείτε από τρεις ενοχλητικές μυρωδιές στο σπίτι

18 Δεκεμβρίου, 2017 by Σταματίνα

Η μυρωδιά από τσιγάρογια παράδειγμα ή η άσχημη μυρωδιά από τα ντουλάπια είναι συνηθισμένη. Ωστόσο, υπάρχουν εύκολοι και οικονομικοί τρόποι να απαλλαγείτε από αυτές.

Δείτε λύσεις για τρεις χαρακτηριστικές μυρωδιές…

1. Μυρωδιά από σκόνη από ηλεκτρική σκούπα

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να εξαφανίσετε τις μυρωδιές είναι να ρουφήξετε με την ηλεκτρική σας σκούπα δύο δόσεις βανίλιας σε σκόνη. Το τέλειο άρωμά της θα νικήσει τις άσχημες μυρωδιές και θα τις κρατήσει μακριά από το σπίτι και μέσα στη σκούπα.

2. Μυρωδιά από κλεισούρα στα ντουλάπια της κουζίνας

Η λύση είναι απλή και οικονομική. Βράστε λίγο γάλα, ρίξτε το σε μια κούπα και βάλτε το στο χαμηλότερο ράφι του ντουλαπιού. Σφραγίστε καλά την πόρτα και αφήστε το γάλα να δράσει όλο το βράδυ.

3. Μυρωδιά από τσιγάρο

Η βανίλια κάνει και πάλι το θαύμα της. Ρίξτε λίγη ποσότητα σκόνης βανίλιας στα τασάκια. Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που θα σβήνετε εκεί τα τσιγάρα η βανίλια θα εξουδετερώνει την άσχημη μυρωδιά τους.

 

 

 

baby

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, 2017 at 14:02 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply