Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά || Το Φροντιστήριο Πράξη + Θεωρία ενημερώνει γονείς και μαθητές για τον επαγγελματικό προσανατολισμό (εικόνες + video)

17 Δεκεμβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Πραξη και Θεωρια
Το Φροντιστήριο Πράξη + Θεωρία σε συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρεία επαγγελματικού Προσανατολισμού EMPLOY,πραγματοποίησε την Κυριακή (17-12) ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς και μαθητές.

Στους μαθητές της πρώτης λυκείου, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει τα διαγνωστικά-ψυχομετρικά τεστ, ο κ. Κωνσταντίνος Κότιος, διδάκτωρ του Α.Π.Θ, σε συγκέντρωση που έγινε στο χώρο του φροντιστηρίου, τους ανέλυσε τα αποτελέσματα του τεστ, έλυσε τις απορίες τους και μίλησε για τις επαγγελματικές επιλογές των μαθητών.


Στους μαθητές της δευτέρας λυκείου, επειδή αυτοί οι μαθητές έχουν επιλέξει την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσουν, το αντικείμενο της συζήτησης ήταν να παρουσιάσει και κάποιες σχολές που την εποχή μας, δημιουργούν επαγγελματικές ευκαιρίες και πιθανόν να μην γνωρίζουν οι νέοι.

Στους υποψηφίους των Πανελλήνιων εξετάσεων, η παρουσίαση στόχευε κυρίως στην ψυχολογική υποστήριξη και στις σωστές επιλογές σχολών.


Στο μέλλον, το Φροντιστήριο Πράξη + Θεωρία, θα πραγματοποιήσει και άλλες εκδηλώσεις που θα στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής διαδικασίας.

Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ

This entry was posted on Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, 2017 at 15:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply