Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρεις συμβουλές για να μη μυρίζει το μπάνιο

14 Νοεμβρίου, 2017 by Σταματίνα

Σε ένα μπάνιο χωρίς παράθυρο μπορεί να παρατηρήσετε ότι δημιουργείται πιο εύκολα υγρασία, ενώ ένα από τα προβλήματα που εντοπίζεται συχνά είναι και η δυσάρεστη μυρωδιά εφόσον δεν αερίζεται.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν δεν υπάρχει ούτε εξαερισμός. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να μυρίζει το μπάνιο σας πιο ευχάριστα είναι να ακολουθήσετε μερικά βήματα για να δώσετε άλλο αέρα…

Δείτε τρεις χρήσιμες συμβουλές…

Άρωμα στο χαρτί της τουαλέτας

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε αρωματικό χαρτί τουαλέτας. Πάρτε ένα αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας και βάλτε λίγες σταγόνες μέσα στο σκληρό ρολό που έχει το χαρτί. Έτσι θα αναδύει συνέχεια μια ωραία μυρωδιά και μάλιστα την αγαπημένη σας.

Μαγειρική σόδα και ξύδι

Για να διώξετε τις δυσάρεστες μυρωδιές από ένα μπάνιο χωρίς παράθυρα, βάλτε σε ένα δοχείο λευκό ξύδι και σόδα και τοποθετήστε το πάνω στο ράφι του μπάνιου ή στον νιπτήρα. Όλες οι δυσάρεστες μυρωδιές θα απορροφηθούν.

Χρησιμοποιήστε φυτά

Τα αρωματικά σπρέι δίνουν ωραίο άρωμα στο μπάνιο σας στιγμιαία αλλά δεν διώχνουν εντελώς τις οσμές. Η καλύτερη και πιο φυσική λύση είναι τα φυτά. Δύο φυτά που απορροφούν γρήγορα τις άσχημες οσμές είναι η φτέρη και τα κρίνα.

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, 2017 at 16:13 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply