Μια νίκη διαφορετική από τις άλλες πέτυχαν οι Διόσκουροι επί του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών με σκορ 57-51.

Η διαφορά είναι στο ότι ο πρώτος προπονητής Μπαρτζώκας απουσίαζε λόγω ασθένειας.

Εκτός από την έλλειψη του 1ου προπονητή τραυματίστηκε και ο Τσιώρας από την αρχή του αγώνα αλλά και ο Κουρούς στο τέλος, μπαίνοντας στην λίστα τραυματιών που πλέον είναι μεγάλη. Βλέποντας αυτά που συμβαίνουν φέτος μου έρχεται στο μυαλό αυτό που λέει ο λαός “μας μάτιαξαν¨ για να αστειευτούμε και λίγο.

Βέβαια τίποτα δεν πτόησε την ομάδα μας καθώς και οι δώδεκα ήταν υπέροχοι (το και τα 7 ήταν καθάρματα είναι άλλη ταινία) βγάζοντας μαχητικότητα και σθένος σε όλη την δειάρκεια του αγώνα.

Μετά το 22-22 οι Διόσκουροι πάτησαν το γκάζι και έφυγαν μπροστά για να μην ξαναχάσουν ποτέ το προβάδισμα.
Ο Κεραυνός κατάφερε να μειώσει και στους 4 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Γαβρίδη να φτάνει τα 6 τρίποντα αλλά αυτό δεν έφτανε για κάτι καλύτερο.

Για τους Διόσκουρους καλύτερος παίκτης ήταν ο Ραφαήλ Στραβού ακολουθούμενος από τον Μπαλτζή χωρίς όμως να υστερήσει κανείς από τους δώδεκα.

Οι παίκτες αφιέρωσαν την νίκη στον κόουτς Μπαρτζώκα ευχόμενοι περαστικά και γρήγορη επάνοδο.

Διόσκουροι (Ρήνος): Στραβού 13, Χ”ιωάννου, Λαμπριανίδης 4 (8 ριμπ),Κουρού, Τσιώρας 2, Μανακίτσας 7, Γατόπουλος 6, Μάστορας 2, Στολτίδης 2 (6 ριμπ), Μαλούτας (6 ριμπ), Μπαλτζής 14, Ρήνος 7.

Κεραυνός (Μπακατσής): Παπαδημητρίου 13, Γκόλιας 9(1), Γαβρίδης 26(6), Κατσάνος 3, Αλκο, Δάδαλης, Βασδάρης.

dioskouroibc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.