Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να βάζεις το λαστιχάκι για τα μαλλιά στον καρπό σου

13 Απριλίου, 2017 by Σταματίνα

Αν έχεις μακριά μαλλιά και αγαπημένο σου χτένισμα είναι η αλογοουρά πολύ πιθανό να έχεις πολλές φορές στον καρπό σου ένα λαστιχάκι… για ώρα ανάγκης και βέβαια για να μην το χάσεις.

Πολλές φορές το λαστιχάκι μπορεί να μένει στο χέρι σου καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και στον ύπνο. Κάνεις μπάνιο με αυτό, στεγνώνει πάνω στο χέρι σου. Σου πέφτει κάτω, σκονίζεται, το ξαναφοράς.

Το λαστιχάκι αυτό, λοιπόν, το πολυφορεμένο, ανθεκτικό και βολικό για την καθημερινότητά σου μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως ανθυγιεινό και επικίνδυνο για την σωματική σου ακεραιότητα.

 

Η ιστορία της Audree Kopp δείχνει ότι τελικά ένα λαστιχάκι μπορεί να μην είναι τόσο… αθώο και ακίνδυνο όσο φαίνεται. Κάποια στιγμή παρατήρησε στον καρπό της ένα οίδημα που συνεχώς μεγάλωνε. Παρά το ότι έκανε λήψη αντιβιοτικών για να το αντιμετωπίσει, είδε ότι δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και διαπιστώθηκε ότι το λαστιχάκι των μαλλιών της είχε συνεχώς στον καρπό της είχε προκαλέσει σοβαρή λοίμωξη.

Τα βακτήρια που είχε το λαστιχάκι που φορούσε, είχαν εισβάλλει στο εσωτερικό του δέρματός της από τους πόρους και από τους θύλακες των τριχών της. Οπως η ίδια δήλωσε, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα και αν δεν έκανε επέμβαση, η λοίμωξη θα μπορούσε να μετατραπεί σε σήψη.

Είναι απλό: την επόμενη φορά που θα χάσεις το λαστιχάκι σου, μην απογοητευτείς! Αντικατέστησέ το… για το καλό σου.

 

bovary

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 13 Απριλίου, 2017 at 13:40 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply