Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναστολές -Πάει στον Πανάγιο Τάφο και στον Μπελογιάννη με την ίδια άνεση

1 Απριλίου, 2017 by Σταματίνα

Κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άσκησαν ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του βιβλίου τουΓιάννη Βλαστάρη, που έγινε σε κεντρικό πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Δεν υπάρχει καμία αξία, κανένα όριο. Μπορούν να ειπωθούν τα πάντα, να υπηρετηθούν τα πάντα για την παραμονή στην εξουσία. Το ότι διατηρούμαι στην εξουσία εν πλήρη απουσία αξιακών αναστολών φαίνεται στα πιο ακραία ζητήματα. Με την ίδια άνεση που πηγαίνω στον Πανάγιο Τάφο για τον μύρο, με την ίδια άνεση πηγαίνουμε να καπελώσουμε την εκδήλωση του ΚΚΕ για τον Μπελογιάννη. Δεν υπάρχει καμία αναστολή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε επικριτικός με το λόγο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σημειώνοντας πως έχει κάνει στροφή 240 μοιρών. «Τα ψέματα για τα οποία μιλάμε τώρα είναι βαθιά, πολιτικής και ιστορικής ενοχής. Είναι το ένοχο ιστορικό ψέμα και όχι το αθώο κοινωνικό ψέμα για να γιορτάζουμε την 1η Απριλίου», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής της ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης, υποστήριξε πως «ζούμε μία άλλη πραγματικότητα που στην πατρίδα μας έχει έντονη πολιτική σφραγίδα τα τελευταία χρόνια. Τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Έγιναν κυβέρνηση και τους ένωνε ο κοινός αγώνας κατά των μνημονίων. Σήμερα τι τους ενώνει αφού εκλείπει ο κοινός στόχος; Η απάντηση είναι προφανής. Η καρέκλα της εξουσίας».

Επιπλέον, ο κ. Καλαφάτης με αφορμή το βιβλίο το οποίο το χαρακτήρισε «πολύ ισχυρό εργαλείο της δημοκρατίας» υποστήριξε πως «είναι διαφορετικό να ακούς σποραδικά λέξεις όπως αξιολόγηση, θεσμοί και αναπλαισίωση. Πού να πάει το μυαλό του συνταξιούχου πως αναπλασιώνεται το πορτοφόλι του και μάλιστα σε μίνι μέγεθος».

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 1 Απριλίου, 2017 at 21:21 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply