Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Η πρωτοβουλία της Google: “Grow Greek Tourism Online ” ήρθε στα Γρεβενά (εικόνες +video)

14 Δεκεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Mε απόλυτη επιτυχία, διοργανώθηκε την Τετάρτη στα Γρεβενά το δωρεάν

εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού – των Ξενοδοχείων, των Καταλυμάτων, των Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων / Σκαφών και της Εστίασης, αλλά και όσων επαγγελματιών επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Ράμμος, καλωσόρισε τους ανθρώπους της Google που “τρέχουν” το πρόγραμμα “ Grow Greek Tourism Online” καθώς επίσης και τους επαγγελματίες των Γρεβενών που βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον online advisor Στέλιο Ντουράκη.ΘΕΜΑ: “Τα 5 Βασικά Εργαλεία για μία Επιτυχημένη Online Παρουσία

Ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών Λευτέρης Σαββίδης, μίλησε για την εμπειρία του στο διαδίκτυο που ξεκίνησε το 1999. H ιστορία της ξεκινάει από το 1963 στο χώρο του κοσμήματος και των ρολογιών. Το 2005 λειτουργεί με επιτυχία τα δύο μεγαλύτερα e-shop πώλησης ρολογιών (www.OROLOI.gr) και κοσμημάτων (www.KOSMIMA.gr) τα οποία εξυπηρετούν χιλιάδες πελάτες σε όλη την ελληνική επικράτεια, Κύπρο και υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το σεμινάριο:Δείτε εικόνες:

Πολλές εικόνες στο facebook

This entry was posted on Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, 2016 at 23:18 and is filed under Grevenatv, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply