Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κάντε… πάρτι με το νέο app που κατάφερε να ξεπεράσει το Facebook

11 Δεκεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

Η εφαρμογή μιας startup κατάφερε να ξεσηκώσει τη νεολαία σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξεπεράσει ακόμα και την εφαρμογή του Facebook στο Apple App Store.
Πρόκειται για το app Houseparty, που την Παρασκευή έλαβε την 7η θέση ανάμεσα στις δωρεάν εφαρμογές στο Apple App Store. Πρόκειται για μια εφαρμογή στα κινητά που επιτρέπει σε πολλά άτομα να κάνουν live chat ταυτόχρονα, κάτι δηλαδή σαν ψηφιακό πάρτι.

Η εφαρμογή βρέθηκε μια θέση πάνω από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, το Facebook, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι δεν τράβηξε μόνο την προσοχή των εφήβων, αλλά και των επενδυτών της Silicon Valley που, όπως ακούγεται, «σφάζονται» για το ποιος θα πρωτοπρολάβει να χρηματοδοτήσει την καινούργια «τρέλα» στα social media.

 

Πληροφορίες του BusinessInsider αναφέρουν πως η εταιρεία συγκέντρωσε ήδη 50 εκατ. δολάρια από την Sequoia, που κατάφερε να υπερτερήσει έναντι άλλων ενδιαφερόμενων επενδυτών.

newmoney


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, 2016 at 21:03 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply