tzordanΜε επιστολή του στο Star-fm.gr, o Iορδάνης Καραϊορδανίδης (Τζόρνταν), γνωστοποιεί στον φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών, την ανάληψη της Προεδρίας στο Δ.Σ. του Συλλόγου “Αστέρας Γρεβενών” , καθώς επίσης και την πρόθεσή του να συνενωθούν τα δύο αθλητικά σωματεία βόλεϊ στα Γρεβενά: “Αστέρας” και “Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών” …

Αναλυτικά αναφέρει:

“Πρόσφατα, αποδέχθηκα την πρόταση των διοικούντων του Σωματείου «Αστέρας Γρεβενών», να ηγηθώ του Διοικητικού Συμβουλίου, σε μια στιγμή και εποχή όπου οι συγκυρίες και τα οικονομικά προβλήματα αποτελούν εμπόδια για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του αθλητικού κινήματος γενικότερα.
Η αγάπη μου όμως για το βόλεϊ της περιοχής μου δεν με εμπόδισε να αποδεχθώ την πρόσκληση αφού αποτελεί για εμένα προσωπικά μια πρόκληση, ένα στοίχημα ώστε το βόλεϊ να επανακτήσει τη χαμένη του αίγλη, όχι μόνον σε επίπεδο νομού αλλά και της χώρας μας γενικότερα.
Ξεκινούμε λοιπόν μια νέα προσπάθεια η οποία αποβλέπει στην ανάπτυξη του αθλήματος όχι μόνον μέσα από τον «Αστέρα» αλλά μέσα και από το φίλιο σωματείο «Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών», του οποίου Πρόεδρος διετέλεσα πριν μερικά χρόνια.
Θεωρώ ότι έχουμε το ηθικό χρέος να απευθύνουμε ένα προσκλητήριο συνένωσης των δύο σωματείων, αφού ο κατακερματισμός του βόλεϊ σε μια μικρή και φθίνουσα περιοχή, όπως είναι τα Γρεβενά, δεν ωφελεί κανένα.
Στην κρίσιμη αυτή στιγμή, σκοπεύω να απευθύνω προς τη διοίκηση του Γυμναστικού ένα μήνυμα συναίνεσης ώστε να συγκεραστούν οι διαφορές και μέσα από τον διάλογο να καταλήξουμε σε ένα δρόμο ο οποίος θα ενώνει και δεν θα διχάζει, σε ένα δρόμο αναζωογόνησης και ανασυγκρότησης του αθλήματος.
Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια τα οποία όμως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε με τον διάλογο, τις εκατέρωθεν υποχωρήσεις, την αμοιβαιότητα και την αλληλεγγύη.
Η πρόκληση είναι εδώ και σίγουρα μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον αθλητισμό, την αθλούμενη νεολαία, την κοινωνία, τα Γρεβενά” .

Ιορδάνης Καραϊορδανίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.