Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βγήκε η απόφαση της δικαστικής διαμάχης Λιάγκα-Σπυροπούλου

7 Νοεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

li_6

Τέλος έλαβε η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια του Alpha είχε καταθέσει αγωγή στην οποία ζητούσε 250.000 ευρώ τόσο από τον Γιώργο Λιάγκα όσο και από την Σάσα Σταμάτη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποστήριξε πως η Σάσα Σταμάτη την συκοφάντησε λέγοντας στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» πως διώχνει τους συνεργάτες της από τον Alpha, ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε πως ο ίδιος είχε πει ότι υπάρχουν γυναίκες που τους πληρώνουν σωματοφύλακες άλλοι άνθρωποι, αφήνοντας υπαινιγμούς για την προσωπική της ζωή.

Από το μισό εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε συνολικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιόρισε το αγωγικό της αίτημα σε 50.000 ευρώ έκαστος.

Από την άλλη πλευρά, το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα, επιβάλλοντας στον παρουσιαστή να της καταβάλλει 8.000 ευρώ.

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, 2016 at 19:18 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply