%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων είχε προσφύγει ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, προκειμένου να αναγκάσει τον 68χρονο γυμναστή να βγάλει τις 4 κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στο μπαλκόνι και στην είσοδο του διαμερίσματός του. Αυτή ήταν η τελευταία αφορμή της σύγκρουσης ανάμεσά τους, η οποία οδήγησε στο έγκλημα.

Τώρα, ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής το 2012 στη Μεσσηνία, ο οποίος αργότερα διαγράφηκε λόγω… συμπεριφοράς, εμφανίζεται μετανιωμένος και σοκαρισμένος, θα ήθελε να γυρίσει το χρόνο πίσω, αλλά δεν γίνεται. «Ημουν σε κόντρα με τον Μάκη.

Τσακωνόμαστε κάθε μέρα, χθες (Παρασκευή) μου επιτέθηκε και αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, όταν το μεσημέρι του Σαββάτου, ύστερα από διαβουλεύσεις και επικοινωνίες με τα επτά αδέρφια του, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Ο συνήγορός του κ. Νίκος Στούμπας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στον εισαγγελέα είχε δηλώσει τους ισχυρισμούς του πελάτη του: «Δέχτηκε μια απρόκλητη επίθεση από το θύμα και αντέδρασε. Ο πελάτης μου έχει μετανιώσει για ό,τι συνέβη και ήταν μια στιγμή που ο μέσος άνθρωπος μπορεί να περάσει στην απέναντι όχθη, από ένα λάθος.

Ηταν μια κακιά στιγμή που δεν προκάλεσε ο ίδιος». Ο δράστης αρνήθηκε πως μετά τη συμπλοκή με το θύμα γύρισε στο σπίτι για να πάρει το όπλο του, καθώς φαίνεται, όπως υποστηρίζει να το είχε μαζί του. Βέβαια, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως ο γυμναστής όταν είδε το συνταξιούχο αστυνομικό να έρχεται προς το μέρος του, τον παρότρυνε να φύγει γιατί έχει όπλο. Λίγα λεπτά αργότερα δεχόταν τρεις σφαίρες στο στήθος.

 

eleftherostypos


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.