Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Healthcare Business Awards 2016: Χρυσό Βραβείο στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

18 Σεπτεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

«Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον»
%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83-3Με το Χρυσό Βραβείο βραβεύθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών στα Healthcare Business Awards 2016 στην κατηγορία

5.4 «Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον» σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βύρων Μπακαΐμης (εικόνα), Προϊστάμενος της Τεχνικής Υποδιεύθυνσης, με πρωτοβουλία του οποίου οργανώθηκε και κατατέθηκε η σχετική πρόταση/υποψηφιότητα.

%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83-4

Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Γεώργιος Βουγιούκας, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Διαγνωστικών Ιατρικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ)

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπακαΐμης τόνισε ότι το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση ατομικών και συλλογικών προσπαθειών με σκοπό να λειτουργεί το Νοσοκομείο με καινοτόμο, μοντέρνο και φιλικό προς το
περιβάλλον τρόπο.
%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83-2
Τα Healthcare Business Awards ανέδειξαν και επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμώντου κλάδου της Υγείας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύτηκαν Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Νοσοκομεία- Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, Συλλόγους Ασθενών, Ιατρικούς Συλλόγους-Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια-Ερευνητικά Κέντρα- Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΜΚΟ, εταιρείες e-Health, Start-ups στην Υγεία, καθώς και Εθνικές Πρωτοβουλίες για την Υγεία.
Κάντε κλικ:

%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83-1

Την τελετή παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν η Υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΠΦΥ, Σταμάτης Βαρδαρός.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, τους νικητές, καθώς και φωτογραφίες της Τελετής Απονομής των βραβείων μπορείτε να βρείτε στο healthcareawards.gr.

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2016 at 21:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply