Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σπίρτζης: Αν η Digea δεν συμμορφωθεί και δεν κόψει το σήμα, θα παρέμβει η πολιτεία

2 Σεπτεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

spirtzs708

Παρέμβαση της πολιτείας, σε περίπτωση που η Digea δεν ρίξει «μαύρο» στα κανάλια που δεν πήραν άδεια εντός 90 ημερών, προανήγγειλε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, μιλώντας στην ΕΡΤ και απαντώντας σε ερώτηση τι θα γίνει με τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια, με την δημοσιογράφο να του υπενθυμίζει τα λεγόμενα της κυρίας Γεροβασίλη ότι για όσους σταθμούς δεν πάρουν άδεια η Digea θα κόψει το σήμα εντός 90 ημερών, είπε: «Η Digea, όλοι, είτε είναι εταιρείες, είτε πρόσωπα, είτε υπουργοί,  θα πρέπει να εφαρμόζουν το νόμο που υπάρχει αλλιώς τα συντεταγμένα όργανα θα αναλάβουν εκείνα τις δικές τους ενέργειες».

Οσον αφορά στα περιφερειακά κανάλια ο κ. Σπίρτης είπε ότι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν έως ότου γίνει ο διαγωνισμός για τις περιφερειακές άδειες.

υποστήριξε ότι δεν θα μείνουν άνεργοι εργαζόμενοι στο χώρο των καναλιών γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες καναλιών θα απορροφήσουν το προσωπικό, καθώς ο νόμος προβλέπει ελάχιστο αριθμό εργαζόμενων για κάθε σταθμό.

«Το συνολικό τίμημα που θα λάβει το ελληνικό Δημόσιο έχει περάσει κάθε προσδοκία» τόνισε ο κ. Σπίρτζης, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «ούτε εμείς δεν περιμέναμε ότι το τίμημα θα φτάσει σε τέτοιο ποσό».

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, 2016 at 21:44 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply