Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ερευνα: Τόση ώρα διαρκεί το καλό σεξ

23 Αυγούστου, 2016 by Σταματίνα

zeugari-708_4

Τη σωστή διάρκεια, ή μάλλον την επιθυμητή διάρκεια του σεξ έθεσαν ως αντικείμενό τους οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.

Στόχος των επιστημόνων ήταν να διαπιστώσουν πώς ο χρόνος επηρεάζει την ποιότητα του σεξ, κάνοντας συνεντεύξεις με ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσοκόμες και θεραπευτές γάμου.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν επέχει πολύ από το μύθο του όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Αντίθετα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ερωτική πράξη που διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα, προκαλεί ένα αίσθημα «δυσαρέσκειας» αλλά και «απογοήτευσης» στα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:

  • Σεξ διάρκειας 1 με 2 λεπτών: Πολύ λίγο
  • Σεξ διάρκειας 3 με 7 λεπτών: Επαρκές
  • Σεξ διάρκειας 7 με 13 λεπτών: Επιθυμητό
  • Σεξ διάρκειας 10 με 30 λεπτών: Μεγάλο διάστημα

Επομένως, σύμφωνα με τους ερευνητές η ιδανική διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι μεταξύ 7 και 13 λεπτών, κάτι περισσότερο από τα 5 λεπτά, δηλαδή, που είναι ο μέσος όρος διάρκειας της ερωτικής πράξης.iefimerida

 

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 23 Αυγούστου, 2016 at 23:13 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply