Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι δίδυμες Βραζιλιάνες των Ολυμπιακών Αγώνων -Συγχρονισμένη κολύμβηση, μόντελινγκ, πλαστική στήθους

19 Αυγούστου, 2016 by Σταματίνα

feres-1070

Μερικά δίδυμα αδέλφια, όχι μόνο μοιάζουν, αλλά

είναι παντού και πάντα μαζί. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι δίδυμες Μπία και Μπράνκα Φέρες, που συμμετέχουν στη συγχρονισμένη κολύμβηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Οι δίδυμες Βραζιλιάνες αγωνίζονται για το χρυσό μετάλλιο στην γενέτειρά τους, μετά την αποτυχία σε Πεκίνο και Λονδίνο, το 2008 και το 2012, αντίστοιχα.

Είτε κερδίζουν, είτε χάνουν, η Μπία και η Μπράνκα το διασκεδάζουν με selfies, μιας και ο αθλητισμός δεν είναι η μόνη τους ενασχόληση. Τα καταφέρνουν εξίσου καλά στο μόντελινγκ αλλά και την παρουσίαση.

Μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram δείχνουν την καθημερινότητά τους, η οποία είναι «αυτοκόλλητη». Πηγαίνουν παντού μαζί. Γυμνάζονται μαζί, κοιμούνται μαζί, φωτογραφίζονται μαζί.

Τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν μαζί τους, όταν αποσύρθηκαν για να κάνουν πλαστική στήθους. Κατά την επιστροφή τους, ωστόσο, δεν πρόλαβαν τους αγώνες πρόκρισης.

Το βραζιλιάνικο δίδυμο δεν σταματά να απασχολεί και με ό,τι και να κάνει, από εξώφυλλα μέχρι τηλεοπτικές εμφανίσεις, προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά.

 

bovary

This entry was posted on Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2016 at 23:51 and is filed under ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply