perifereiaΈπρεπε να επισκεφθεί την Σαμαρίνα, ο Γρεβενιώτης Νομικός  Ανδρέας Πάτσης για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τον κίνδυνο κατάρρευσης του Ναού της Παναγιάς,  να ακολουθήσει η κατάθεση ερώτησης της Βουλευτή της Ενωσης Κεντρών Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Παιδείας για την αντιστήριξη του Ναού, για να προκληθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Γρεβενών για το μέλλον του ναού.


megaolkoikonomoy
Σύμφωνα με το greveniotis.gr, στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο βουλευτής Χρήστος Μπγιάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως κ.Σεραφείμ, ο ιερέας της Σαμαρίνας πάτερ Ευθύμιος, ο Αντιδήμαρχος Ζήσης Κιάκας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Λυγούρας , ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Λιούπας, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Τζήμας και ο Τάσος Τσιόπας ως εκπρόσωποι του πολιτιστικού Συλλόγου Μοράβα καθώς και οι υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, χαρακτήρισε άκαιρη την ερώτηση της Βουλευτή…:
Δείτε όλο το video από το greveniotis.gr, που πρόλαβε να ενημερωθεί για την σύσκεψη:

loading…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.