michael-jackson_hot_picsΟ πρώην γιατρός του Μάικλ Τζάκσον δηλώνει πως ο τραγουδιστής «είχε εμμονή»με τον μικρό του γιο.

Ο πρώην γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ υποστήριξε πως ο «βασιλιάς της ποπ» είχε πάθει εμμονή με τον μικρό του γιο, κρατούσε μια φωτογραφία του στο υπνοδωμάτιό του και την κοιτούσε κάθε μέρα.

Ο καρδιολόγος, που καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης για  ανθρωποκτονία από αμέλεια, είπε στην Daily Mail Australia πως δεν επιτρεπόταν στο Μάικλ να μείνει μόνος του με το παιδί του.

Σε συνέντευξη με την Daily Mail, o Μάρεϊ μίλησε επίσης για το γεγονός ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε πάθει εμμονή με το να παντρευτεί το βαφτιστίρι του αφού καθώς, όπως υποστηρίζει, την είχε ερωτευτεί όταν ήταν πέντε χρονών.

Ο πρώην γιατρός είπε ότι άρχισε να «εξετάζει λεπτομερώς» την συμπεριφορά του Μάικλ αφού ο τραγουδιστής του ζήτησε να έρθε να μείνει δίπλα του με την σύντροφο του, την ηθοποιό Νικόλ Άλβαρες, και τα παιδιά του.

«Ήθελα πραγματικά να ψυχολογήσω τον Μάικλ και να επιβεβαιωθώ ότι ήταν εντάξει γιατί είχα ένα μικρό παιδί, τον Τσε. Όταν ο Μάικλ τον γνώρισε, αγάπησε το παιδί, αγάπησε την εικόνα», δήλωσε.

«Κράτησε την εικόνα στο υπνοδωμάτιό του και την έβαλε στο μεγάλο πιάνο, από όπου μπορούσε να την βλέπει κάθε μέρα. Περνούσε τα δάχτυλα του ανάμεσα από τα μαλλιά του και έλεγε πόσο όμορφα ήταν τα μαλλιά του».

Ο Μάρει, που ήταν ο γιατρός του ινδάλματος της ποπ για τρία χρόνια, είπε ότι ο Μάικλ μια φορά έκανε μια δήλωση που θα μπορούσε να μεταφραστεί σαν κάτι πολύ απαίσιο από τον «οποιονδήποτε με ένα διεστραμμένο μυαλό».

Όταν ερωτήθηκε για το αν ο τραγουδιστής έμενε ποτέ μόνος με το μωρό, δήλωσε: «Όχι γιατί η μητέρα του παιδιού μου δεν το επέτρεπε ποτέ αυτό. Ποτέ».

Έιπε πως η μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού – σε μερικές από τις οποίες απεικονίζονταν νεαρά αγόρια – που βρέθηκε στην έπαυλη του τραγουδιστή που ο ίδιος είχε ονομάσει «Neverland Ranch» δεν του δημιούργησε καμία έκπληξη. Δήλωσε πως και το υπνοδωμάτιο του Μάικλ έμοιαζε με την έπαυλη.

«Υπήρχαν πολλές κούκλες και πολλές εικόνες παιδιών που του έδιναν οι φανς του. Μερικές κούκλες τις αγόραζε και ό ίδιος. Τώρα, αν τις χρησιμοποιούσε για πορνογραφικούς λόγους, εγώ δεν το είδα αυτό», δήλωσε.

Σε μια συνέντευξη λίγο αργότερα την κυκλοφορία του βιβλίου του «This is it!» δυο χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, ο Μάρεϊ έδωσε τις λεπτομέρειες τις εμμονής του Μάικλ με τα μικρά παιδιά.

Αποκάλυψε ότι ο παγκόσμιος αστέρας είχε σχεδιάσει να παντρευτεί την Χάριετ, την κόρη ενός φίλου, αφού «την ερωτεύτηκε», όπως δηλώνει, όταν ήταν 5 χρονών.

Ο Μάρει μιλησε για το πως ο βασιλιάς της ποπ είχε πάθει εμμονή με το βαφτιστίρι του και κόρη φίλου του, ρην Χάριετ (στο κέντρο) με την αδερφή της Ολίιβια και τον πατέρα τους Μαρκ Λέστερ.

Ο πρώην γιατρός, που γνώρισε τον Μάικλ το 2006, είπε ότι ο τραγουδιστής ήθελε να τον στείλει να επισκεφτεί τον πατέρα της Χάριετ, τον πρώην ηθοποιό Μαρκ Λέστερ, για να συζητήσει έναν πιθανό γάμο μαζί της όταν ήταν 11.

 

gazzetta


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.