Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε τι δουλειά κάνει τώρα η αστυνομικός που έβγαζε γυμνές φωτογραφίες σε ώρα υπηρεσίας

8 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

kosmosΗ Nidia Garcia έγινε γνωστή παγκοσμίως όταν
στις αρχές του χρόνου δημοσιοποίησε σε γυμνόστηθη selfie φωτογραφία της σε ώρα υπηρεσίας στο Εscobedo του Βορειοανατολικού Μεξικό.

Η γυναίκα αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, παραιτήθηκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη της, τώρα όμως κάνει χρυσές δουλειές δουλεύοντας ως στρίπερ.

mexico_1.JPG

Η 24χρονη τώρα δουλεύει σε ερωτικό nightclub και κάνει καριέρα με το όνομα “Polisexy” όμως όπως υποστηρίζει ή κυβερνήτης της περιοχής και ο αρχηγός της αστυνομίας της κάνουν… την ζωή δύσκολη επειδή θέλουν να την εκδικηθούν γιατί ντρόπιασε το αστυνομικό σώμα και την πόλη.

Ο πατέρας της 24χρονης δουλεύει ως δημόσιος υπάλληλος, ενώ και ο άντρας της είναι στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Και οι δύο, όπως λέει η Garcia έχουν πέσει θύματα bullying.

mexico_3.JPG

“Ο άνδρας μου ανήκει στις ειδικές δυνάμεις, όταν εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες του μείωσαν τον μισθό και την βαθμολογία του, ενώ ο πατέρας μου απολύθηκε”, τονίζει η Garcia. Η τοπική κυβέρνηση και η αστυνομία δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τις κατηγορίες της 24χρονης.

mexico_4.JPG

Πάντως μετά την παραίτησή της η Garcia έχει γεμίσει τα Social Media με γυμνόστηθες φωτογραφίες της.

mexico_5.JPG

newmoney

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 8 Ιουλίου, 2016 at 23:15 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply