Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μαρία Κορινθίου: Το στήθος μου πάντα θα αποτελεί αιτία σχολιασμού

4 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

maria708_4

Η Μαρία Κορινθίου μιλάει στην εφημερίδα Freddo και τη Μαριάνθη Κουνιά για τις γυμνές φωτογραφίσεις και τα κακόβουλα σχόλια.

Θα ξαναέκανες γυμνή φωτογράφιση;

Τώρα δεν θα το έκανα εύκολα. Γιατί αλλιώς είναι να το έχεις κάνει στα 24 σου και αλλιώς στα 34 σου. Τώρα έχω παιδί. Δεν μετανιώνω, αλλά τώρα έχω μεγαλώσει και έχω προσπεράσει κάποια πράγματα.

Ντρεπόσουν όταν πόζαρες γυμνή;

Ντρεπόμουν μέχρι να βρεθώ μπροστά στην κάμερα. Μετά το ξεπερνούσα.

Σε ενοχλεί όταν κάνουν κακόβουλα σχόλια;

Είναι στιγμές που με εκνευρίζουν όσα γράφονται, αλλά τώρα πια τα βαριέμαι. Το στήθος μου πάντα θα είναι αιτία σχολιασμού. Αυτό με ενοχλεί, γιατί τα media προσπαθούν να περάσουν μια εικόνα γυναίκας που δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Είναι κουραστικό όλο αυτό. Μάλλον ενοχλώ που υπάρχω.

Ας σημειωθεί ωστόσο ότι η Μαρία Κορινθίου προβάλλει το στήθος της ακόμη και όταν ανεβάζει η ίδια φωτογραφίες στα social media, ενώ σε όλες τις εμφανίσεις της βρίσκει πάντα τον τρόπο να το εξιδανικεύει:

iefimerida

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2016 at 23:59 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply