Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ.Γρεβενών: “Κουκλοθέατρο” (εικόνες)

4 Ιουλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΕΙΣ
koykl 3
Την Τρίτη 28 /6/2016 οι 43 ενθουσιώδεις φίλοι μας, περίμεναν με ανυπομονησία τη δράση κατασκευών.

koykl 7

Η δασκάλα Ιωάννα Κωτούλα τους έδωσε αινιγματικά το ερέθισμα για το τι θα ακολουθήσει.

Σκέφτηκαν όλα εκείνα τα μέσα και τα πράγματα μέσα από τα οποία μπορεί κανείς να παρατηρήσει και να δει τον κόσμο, τη φύση ,τους ανθρώπους….

koykl 6
Ακούστηκαν πολλές ιδέες από τις οποίες επιλέχθηκε το κουκλοθέατρο.

koykl 5

Έπειτα συζητήθηκε η σημασία του, τα είδη και ο τρόπος με τον οποίο παίζεται. Τα παιδιά μοιράστηκαν σε ομάδες στις οποίες δόθηκαν χάρτινα κουτιά, τέμπερες και πινέλα προκειμένου να τα μεταμορφώσουν σε κουκλοθέατρα.

koykl 4

Οι μικροί μας φίλοι έβαλαν όλη τους τη δεξιοτεχνία, φαντασία, καλλιτεχνία και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, Ευφάνταστα, γεμάτα χρώματα, σχήματα, μπαλόνια έτοιμα για την πρώτη τους παράσταση.
koykl 2

Στο τέλος η διασκέδαση τους κορυφώθηκε παίζοντας ,δημιουργώντας τα δικά τους σενάρια, με τα δαχτυλάκια τους και τις φιγούρες διάφορων ιστοριών.
koykl 1
Ευχαριστούμε ολόψυχα την Ιωάννα Κωτούλα και την Μαρίνα Κουταλή για τη βοήθεια της στην φωτογραφική κάλυψη της δράσης αλλά και την προσφορά της στο δανεισμό.

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2016 at 22:22 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply