Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ερευνα: Σε αυτή την ηλικία η γυναίκα είναι πιο σέξι και ελκυστική

5 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

penelope-cruz-708

Eρευνητές του Νιου Τζέρσεϊ έψαξαν και βρήκαν σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι πιο ενεργές και θελκτικές σεξουαλικά.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα γυναικών είναι πιο δραστήρια σεξουαλικά, ξέρει καλύτερα το σώμα και τις ανάγκες της και  έχει περισσότερη φαντασία.

Από τα 31 μέχρι τα 45 της χρόνια είναι η γυναίκα πιο ενεργή και θελκτική σεξουαλικά, δηλώνουν ερευνητές από το Νιού Τζέρσεϊ!

Η δήλωσή τους αυτή βεβαίως στηρίζεται σε έρευνα που συμμετείχαν πάνω από 500 γυναίκες αλλά και άντρες.

Αυτή η ηλικιακή ομάδα γυναικών φαίνεται να είναι πιο δραστήρια σεξουαλικά, να ξέρει καλύτερα το σώμα και τις ανάγκες της και να έχει περισσότερη φαντασία.

Μπορεί το σώμα και η επιδερμίδα των γυναικών στην δεκαετία των 20 να είναι στην καλύτερη φάση τους, όμως πριν τα 30 φαίνεται να μην ξέρουν πώς να διαχωρίζονται σωστά τα προσόντα τους. Σε αυτό συμφωνούν και οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη που δήλωσαν πως στην ηλικία των 31-45 μια γυναίκα είναι στα καλύτερά της, αφού ξέρει πώς να σαγηνεύει έναν άντρα και να τονίζει τα θετικά της σημεία..


faysbook

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 5 Ιουνίου, 2016 at 23:49 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply