Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πόσο σεξ κάνουμε σε όλη μας τη ζωή -Το ποσοστό θα σας εκπλήξει

19 Μαΐου, 2016 by Σταματίνα

sex-xronos-708

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο σπαταλάτε βλέποντας τηλεόραση ή κάνοντας δουλειές; Αν ναι, τότε σκέφτεστε πως ο αριθμός είναι μεγάλος, με τη ζωή να είναι λιγάκι μίζερη.

Μέσα στα πολλά ερωτήματα, ένα αφορά το σεξ και πόσο χρόνο περνά ένας άνθρωπος απολαμβάνοντάς το.


Η Reebok έχοντας απορία για το πόσο χρόνο σπαταλά ένας άνθρωπος κάνοντας σέξ, αποφάσισε να διερευνήσει το ζήτημα, με τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που κάποιος περίμενε.

Ετοιμοι;

Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει λιγότερο από το 1% της ζωής του κάνοντας σεξ. Πιο συγκεκριμένα, ξοδεύει μόλις το 0,45%! Δηλαδή, 117 ημέρες, όχι τον χρόνο, σε όλη του τη ζωή. Αυτό είναι λιγότερο και από μισό χρόνο.

Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 9.000 άνθρωποι από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Μεξικό, τη Ρωσία, την Κορέα και την Ισπανία.

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε ακόμη -κάνοντας και την ανάλογη σύγκριση, το μέσο όρο που καθόμαστε σε όλη μας τη ζωή. Από τη μία, λοιπόν, ο μέσος άνθρωπος σπαταλά μόλις το 1% της ζωής του κάνοντας σεξ, ενώ για να κάθεται το 29,75%.


iefimerida

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2016 at 23:52 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply