Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” στον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο Γρεβενών (εικόνες)

18 Μαΐου, 2016 by Χρήστος Μίμης

aimilian
Συσκέψεις με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Γρεβενών Κύριο Βαγγέλη Σημανδράκο και τον Δήμαρχο Γρεβενών κύριο Γιώργο Δασταμάνη ,

είχαν σήμερα Τετάρτη 18-05-2016 στα Γρεβενά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “O ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”.

Από τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη έγινε μια συνοπτική περιγραφή για τις επιπτώσεις της κρίσης στην πορεία και την προοπτική του Νομού και του Δήμου.

Το προεδρείο του συλλόγου τόνισε ότι όλοι Γρεβενιώτες της Κοζάνης θα είναι δίπλα στις προσπάθειες των θεσμών και των πολιτών για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη του Νομού.

Για να πολλαπλασιαστεί αυτή η προσπάθεια ο σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Δημάρχους Γρεβενών και Δεσκάτης, τους Προέδρους των χωριών και τους Πολιτιστικούς συλλόγους των Γρεβενών, ξεκινά μια φιλόδοξη προσπάθεια καταγραφής των Γρεβενιωτών της Π.Ε Κοζάνης
aimilian 2
Η καταγραφή αυτή αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τη συνοχή και την ισχυροποίηση των δεσμών με την ιδιαίτερη πατρίδα των Γρεβενιωτών Κοζάνης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καλεί όλους τους Γρεβενιώτες του Νομού να συνεργαστούν με τη Διοίκηση του συλλόγου, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Αθανάσιος Λότσιος Δημήτριος Μπουκάλης

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2016 at 23:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply