Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών ενημερώνει καταναλωτές και κτηνοτρόφους…

20 Απριλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

arnia αρνιαΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παρακαλούμε τους καταναλωτές της Π.Ε .Γρεβενών να προτιμήσουν τα κρεοπωλεία – καταστήματα εμπορίας κρεάτων της

περιοχής μας, τα οποία διαθέτουν τοπικά και ποιοτικά προϊόντα, προκειμένου να προμηθευτούν ό, τι χρειάζονται για τις ημέρες του Πάσχα.

Τα τοπικά καταστήματα διαθέτουν αμνοερίφια σφαγμένα στα σφαγεία Γρεβενών και ελεγμένα από την κτηνιατρική υπηρεσία, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες υγιεινής. Στηρίζουμε τους κρεοπώλες της γειτονιάς και χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης!


ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών ενημερώνει ότι τη Μεγάλη Πέμπτη τα σφαγεία θα

λειτουργήσουν αποκλειστικά για τους κτηνοτρόφους του νομού μας για ιδιωτικά σφάγια.

Τα ψυγεία θα είναι διαθέσιμα μέχρι το Μεγάλο Σάββατο στις 11:00, όπου οι κτηνοτρόφοι θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τα σφάγια ασφαλή και καθαρά.

Όποιος κτηνοτρόφος επιθυμεί, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 2462022769, 2462080547 προκειμένου να προγραμματίσει την ώρα της σφαγής.

Παρακαλούμε τους κτηνοτρόφους, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα υγειονομικής φύσεως αλλά και κτηνιατρικής λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών της εποχής, να ακολουθήσουν την ορθή και ασφαλή οδό των σφαγείων, έτσι ώστε να αποφύγουμε τη δυσφήμιση των αμνοεριφίων του τόπου μας αλλά και τις παράνομες ελληνοποιήσεις.

Ο Πρόεδρος Α.Σ. Γρεβενών
Παυλίδης Χρυσόστομος

This entry was posted on Τετάρτη, 20 Απριλίου, 2016 at 22:22 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply