Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκδήλωση του 3ου Δημοτικού σχολείου Γρεβενών στην αίθουσα Ο.Χ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα» και στο γηροκομείο (εικόνες)

29 Μαρτίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

dhmotiko 3o sxoleio 3Το απόγευμα της Τρίτης 22/3/2016 εξήντα μαθητές από όλες τις τάξεις του 3ου Δημοτικού σχολείου Γρεβενών, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους,

συμμετείχαν στο επετειακό πρόγραμμα, που ήταν αφιερωμένο στον διπλό εορτασμό της 25ης Μαρτίου, στην αίθουσα Ο.Χ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα».

dhmotiko 3o sxoleio 1
Στην αρχή μετά την εισαγωγή της εκπαιδευτικού κ. Αυγουστίνου Ευδοξίας, παρουσιάστηκε ένα τμήμα της σχολικής εορτής του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών, το οποίο αφορούσε στη ζωή και το έργο του πρώτου κυβερνήτη της ελεὐθερης Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια. Στην κατάμεστη αίθουσα οι φιλοξενούμενοι μικροί μαθητές του 3ου Δημοτικού είχαν τη δυνατότητα να αναδείξουν τη δουλειά, που μήνες τώρα προετοίμαζαν στο σχολείο τους.
dhmotiko 3o sxoleio 2
Το διπλό μήνυμα της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επανάστασης του 1821, πέρασε στους παρευρισκόμενους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εκδήλωση περιλάμβανε θεατρικά, ποιήματα, ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

dhmotiko 3o sxoleio 4
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία των μαθητών του Δημοτικού -με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους- παρουσίασαν μέρος του αφιερώματός τους στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Γρεβενών. Έτσι, το σαλονάκι του γηροκομείου για λίγο μετατράπηκε σε εορταστική σκηνή και έδωσε χαρά στους ηλικιωμένους και ικανοποίηση σε γονείς και μαθητές.

This entry was posted on Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2016 at 09:24 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply