Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προκαλεί ο ISIS: Δημοσκόπηση για την επόμενη πόλη που θα αιματοκυλήσει

25 Μαρτίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

«Τι χρώμα θα βάψουμε την επόμενη φορά τον Πύργο του Άιφελ;»

AppleMark

Οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους προκαλούν για άλλη μια φορά με την ωμότητα και το μίσος που

τρέφουν για την Δύση. Μετά από τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο διαδίκτυο για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, τώρα ζητούν από τους ομοϊδεάτες τους να… ψηφίσουν για να αναδειχτεί η επόμενη πόλη, που θα αιματοκυλήσουν…

«Τι χρώμα θα βάψουμε την επόμενη φορά τον Πύργο του Άιφελ;» ρωτούν σε κοινωνικά δίκτυα, μόλις δύο ημέρες αφότου το γαλλικό μνημείο φωταγωγήθηκε με τα χρώματα της σημαίας των Βρυξελλών.
Στην κορυφή των διεστραμμένων… προτιμήσεων των τζιχαντιστών βρίσκεται τη Βρετανία, με το 50% όσων απάντησαν να ζητούν να πραγματοποιηθεί εκεί το επόμενο χτύπημα. Το μένος των ακραίων τζιχαντιστών στρέφεται και κατά τωων ΗΠΑ και της Ρωσίας.
«Το Ισλαμικό Κράτος θα επιτεθεί στο Λονδίνο, την Ουάσιγκτον, τη Ρώμη και όλες τις πρωτεύουσες των άπιστων» έγραψε στο twitter ένας τζιχαντιστής ενώ κάποιος άλλος τόνισε: «Οι Σταυροφόροι είναι αποσβολωμένοι και μπερδεμένοι. Χτες το Παρίσι, σήμερα οι Βρυξέλλες και δεν ξέρουν πού θα είναι η επόμενη επίθεση».
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αιμοδιψείς μαχητές επιλέγουν να προχωρήσουν σε… δημοσκοπήσεις μέσω κοινωνικών δικτύων.

This entry was posted on Παρασκευή, 25 Μαρτίου, 2016 at 17:46 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply