Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προωθούν τον έλεγχο εκ των έσω σε όλα τα υπουργεία -Για τα φαινόμενα διαφθοράς

5 Μαρτίου, 2016 by Σταματίνα

ipourgeia-708

Τον έλεγχο εκ των έσω σε όλα τα υπουργεία, με την ενεργοποίηση των μονάδων εσωτερικού ελέγχου σε όλη Δημόσια Διοίκηση προκειμένου να προλαμβάνονται τα όποια φαινόμενα διαφθοράς αλλά και να επιδιώκεται η εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, προωθεί η Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς.

Στόχος, η καταγραφή και η αξιολόγηση των παθογενειών των δημοσίων υπηρεσιών και φορέων για τον αποτελεσματικό έλεγχο νομιμότητας, αλλά και η αποφυγή στο μέλλον νέων κρουσμάτων διαφθοράς.

“Ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν” είπε στην ημερίδα που διοργανώθηκε ο Τέρενς Κουίκ, συνδέοντας την πολιτική με τη διαφθορά ενώ ανέτρεξε στο πρόσφατο παρελθόν μιλώντας για “στικάκια ή λίστες που ξεχάστηκαν σε συρτάρια, αποφάσεις ανεξάρτητων αρχών που καθυστερησαν να καθαρογραφούν, εκβιασμούς από τον χώρο των media όπου οι μηχανισμοί κάνουν τα στραβά μάτια, λαθρεμπόριο καυσίμων και καπνού”.

Ο Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης επεσήμανε ότι δημιουργούνται οι δομές ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και να κλείσουν οποιαδήποτε παράθυρα επανάληψης τέτοιων φαινομένων. Απευθυνόμενος στους δημοσίους υπαλλήλους είπε “ούτε εσείς να είστε ποτέ επίορκοι ούτε στην επόμενη λίστα Μπόργιανς να είμαι εγώ”.

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2016 at 21:32 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply